На Буковині з робочим візитом побував перший заступник міністра охорони здоров’я Сергій Дубров

Про це повідомляє начальник ЧОВА Руслан Запаранюк:
 
“Під час зустрічі з ним обговорили готовність закладів охорони здоров’я Чернівецької області до встановлення сучасного дороговартісного медичного обладнання для діагностики захворювань. Його МОЗ України найближчим часом закупить для нашої області за рахунок коштів Світового банку”, – зазначив очільник краю.
 
Довідково: У рамках спільного проєкту МОЗ та Світового банку «Екстрене реагування на COVID – 19 та вакцинація в Україні» укладено договір на закупівлю та постачання комп’ютерних томографів, один з яких вже введений в експлуатацію на базі Чернівецької міської дитячої клінічної лікарні. Інший буде встановлено в ОКНП «Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня» за Японською Грантовою допомогою з Програми екстреного відновлення медичного сектору України .
У рамках спільного проєкту МОЗ та Світового банку «Додаткове фінансування Проєкту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» укладено договір на закупівлю та постачання агіографічних систем для ендоваскулярних нейроінтервенційних втручань, одна з яких буде встановлена у Чернівецькій лікарні швидкої медичної допомоги.
Також за кошти Державного бюджету України та кошти уряду Японії планується закупівля магнітно-резонансних томографів, один з яких буде встановлено в ОКНП «Чернівецька обласна клінічна лікарня» та лінійного прискорювача для ОКНП «Буковинський клінічний онкологічний центр».
 
 
Джерело: ЧОВА

peredplata

1 thought on “На Буковині з робочим візитом побував перший заступник міністра охорони здоров’я Сергій Дубров

Comments are closed.