У Чернівцях 32 новонароджених малят сьогодні отримали у подарунок свої перші вишиванки

Сьогодні, у День вишиванки, Руслан Запаранюк завітав до Чернівецького обласного перинатального центру з особливою місією – привітати наймолодших буковинців з їх першим у житті святом та подарувати їм найцінніший духовний скарб – вишиванку.

Першою, Запаранюк привітав  породіллю-військовослужбовицю, яка, незважаючи на всі виклики війни, продовжує службу в лавах наших героїчних захисників. Її чоловік теж військовослужбовець, а старшій доньці вже 15 років.

-Мені було надзвичайно приємно подарувати їхній новонародженій донечці Ніколетті вишиванку – символ нашої єдності, сили духу та незламності., – сказав Руслан Запаранюк. 

– Наступною була багатодітна мама, для якої це вже п’ята дитина. П’ятеро діток – це справжнє багатство та благословення. Я з радістю подарував вишиванку маленькій Дарині, адже кожна дитина – це диво, дароване Богом.

Ще однією матусею, яку я мав честь привітати, була жінка, чоловік якої мужньо захищає нашу країну в лавах Збройних Сил. Для них це вже третя дитина. Вишиванка для маленької Ангеліни стала не лише символом свята, а й даниною поваги до мужності її тата.

Також завітав до матусі, яка народила двійню – дівчаток-близнючок Євгенію та Олександру. Нехай їх перші вишиванки стануть для них оберегом. 

Народження дитини – це завжди диво, тріумф життя над смертю, надії над відчаєм. І в ці непрості для нашої країни часи кожне нове життя набуває особливого значення, стає символом нашої стійкості, незламності та віри в краще майбутнє. 

Сьогодні вручив вишиванки 32 новонародженим буковинцям: 15 хлопчикам та 17 дівчаткам. Даруючи цим крихіткам їхні перші вишиванки, я вшанував не лише наші традиції, а й передав у спадок всю любов, силу духу та мудрість нашого народу. 

Хочу побажати всім нашим наймолодшим співвітчизникам рости здоровими, щасливими, в любові та злагоді. Нехай ваш життєвий шлях буде сповнений добра, миру та процвітання. А ваші вишиванки стануть для вас джерелом сили, натхнення та гордості за свій рід, за свою націю, за свою неповторну Батьківщину! 

💙💛З Днем вишиванки, Україно!

Джерело: Чернівецька ОВА 

peredplata

1 thought on “У Чернівцях 32 новонароджених малят сьогодні отримали у подарунок свої перші вишиванки

Comments are closed.