Нижні поверхи воду матимуть, верхні – навряд чи. У Чернівцях знову нічні відключення води

У Чернівцях тривають нічні обмеження водопостачання.
Як повідомляє Чернівціводоканал, після ремонту водогону внаслідок постійних перепадів електроенергії і, відповідно, стрибків тиску у магістральних трубах, внаслідок «наповнення-спустошення» магістральних мереж стається велика кількість гідроударів в самому місті.
Після ремонту водогону минулої середи відбулась подвійна кількість проривів, причому всі вони відбулися на ключових магістральних мережах.
Зважаючи на обсяг води в резервуарах, швидкість їх наповнення, динаміку розбору води вдень, чи вистачає різниці, що залишається, для нормального функціонування водопровідної системи на ранок наступного дня комунальники вимушені протягом наступних двох ночей: 16 та 17 липня подавати воду в місто в обмеженому режимі, а саме з 23:00-07:00. Як зазначили водоканалівці нижні поверхи воду матимуть, а верхні – навряд чи.
Чернівціводоканал запевняє, що це вимушений захід для того, щоб система справно функціонувала, було наповнення резервуарів для денного розбору води наступного дня.
Нагадуємо, мешканці вул. Щербанюка отримують водопостачання. Проте будинки «верхньої» забудови ( 31-73 будинки ) матимуть його тільки після закінчення двох ремонтів – насосної станції Біла та вул. Маріупольської. Сьогодні вдень там організовано підвіз води за адресами Достоєвського, 4 (у дворі) та Щербанюка 45-45а.
Джерело: Чернівціводоканал
 

peredplata