«Фінансовий вклад Магучіх стане буквально рятівним»

. Сумський притулок для тварин подякував олімпійській чемпіонці за допомогу

«Щиро дякуємо, бажаємо ще більше перемог та досягнень».
Блог — Український спорт I Олімпіада
Автор — Ірина Журавльова

«Фінансовий вклад Магучіх стане буквально рятівним». Сумський притулок для тварин подякував олімпійській чемпіонці за допомогу

Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх пожертвувала частину своїх призових на допомогу тваринам.

Українка пожертвувала 1 млн гривень на рахунки UAnimals та чотирьох притулків для тварин.

Громадська організація «Сумське Товариство захисту тварин» подякувала Ярославі за допомогу.

«Спортсменка Ярослава Магучіх пожертвувала частину призових коштів за досягнення в Іграх -2024 у Парижі українським зоозахисникам.

В першу чергу, вітаємо Ярославу з професійними досягненнями, вболівали за вас без перебільшень всією країною.

Звісно, ми приємно здивовані, що пані Ярослава обрала серед сотень притулків та організацій України – три притулки, в тому числі нашу організацію, тож висловлюємо щиру подяку за вагому підтримку та надважливий внесок у діяльність Сумського товариства захисту тварин, масштабна робота якого вже давно вийшла за межі міста Суми.

Фінансовий вклад Ярослави стане буквально рятівним в облаштуванні додаткових вольєрів для евакуації тварин з Сумського прикордоння та підтримки постійно зростаючої кількості утриманців притулку. Щиро дякуємо, бажаємо ще більше перемог та досягнень», – написала організація в своєму інстаграмі.

У сумському притулку зараз знаходиться близько 500 собак.

Детальніше на ua.tribuna.com:
https://ua.tribuna.com/uk/blogs/najilah/3115192-finansovyy-vklad-mahuchikh-stane-bukvalno-ryativnym-sumskyy-pr/?utm_source=facebook&utm_medium=summer&utm_author=zhur&fbclid=IwY2xjawEtWhxleHRuA2FlbQIxMQABHUEyY4z4RSTwztiLl6XUW8H-Gf9q4eeR9QOkhuL7QGvpKt9Sljgx6qkhHg_aem_EMt6aWj06Qc1tNC31vsawg?utm_source=copy

peredplata

Залишити відповідь