Як грати в Українську національну лотерею зі смартфона

Гра в лотерею дозволяєbпоєднати відчуття азарту і можливість виграти кілька тисяч чи навіть мільйонів гривень. А головне – взяти участь у розіграші максимально просто. Вам треба лише стати власником лотерейного білета й коректно заповнити його, закресливши ту чи іншу комбінацію номерів.

І оскільки сьогодні державна лотерея в Україні пропонує великий вибір ігор з різним розміром грошової винагороди, правилами, гравців у лотерею менше не стає. Однак дедалі частіше вони обирають онлайн-формати ігор, які дозволяють взяти участь у розіграші джекпоту з дому.

Давайте детальніше розглянемо причини популярності такого явища як онлайн-лотереї і як можна сьогодні стати учасником гри, маючи лише смартфон та доступ до інтернету?

Чому все більше гравців беруть участь в лотереї онлайн?

Раніше у більшості випадків гравців купляли паперові ігрові бланки, які дозволяли взяти участь у грі. І заповнювали ці білети, закреслюючи ручкою або олівцем обрані номери. Однак сьогодні онлайн-формати лотерей стають дедалі популярнішими. Мова йде не лише про цифрові ігри такі як миттєва лотерея, скретч-картки тощо. Класичні чи слові формати також перейшли в електронний цифровий варіант. І на це є багато причин:

  1. Максимальна доступність. Власники компаній, які випускають лотереї, намагаються йти в ногу з часом і робити так, аби ігри були доступними сучасним людям. Які, як показала практика, багато часу проводять за смартфонами, планшетами та ноутбуками. Можливість купити лотерейний білет і заповнити його, навіть не виходячи з дому, використовуючи гаджети, які завжди є під рукою, помітно спрощує життя. Дозволяє грати у будь-який час.
  2. Цифровий білет неможливо втратити. На вашу електронну пошту надходитиме заповнений лотерейний білет в електронному форматі.  З паперовими аналогами такої взаємодії немає – у вас на руках буде лише білет, який легко можна порвати, загубити, пошкодити тощо.
  3. Можливість обирати з багатьох лотерей. Абсолютно усі ігри на сайті Української національної лотереї сьогодні перейшли у тому числі в електронний варіант. Ви можете придбати лотерейні білети за допомогою смартфону або планшету. І так само там же відстежувати саму гру, дізнаватися результати, читати цікаві новини, отримувати бонуси тощо.

Українська національна лотерея дозволяє брати участь у грі, маючи при собі лише планшет або смартфон і обов’язково – доступ до інтернету. Тобто ви можете бути вдома, на роботі, в поїздці, на прогулянці. І в будь-який момент, коли забажаєте, купити ігровий бланк та стати учасником розіграшу грошей.

Як грати в лотерею на сайті УНЛ?

Доволі популярний та простий варіант – гра на сайті. Усе, що вам потрібно зробити:

  1. Відкрити пошукову систему та ввести запит «Українська національна лотерея» або «УНЛ».
  2. Перейти на сайт компанії та ознайомитися з усіма лотереями. На сайті представлено повний перелік дійсно надійних та безпечних ігор, які пропонують різні розміри грошової винагороди.
  3. Ознайомтеся з ними ретельно, дізнайтесь правила, статистику виграшів тощо. В описі до кожної лотереї є кілька окремих розділів, які дозволяють проаналізувати гру перед тим, як взяти у ній участь. Це допоможе підходити до вибору максимально ретельно і таким чином уникнути помилок.
  4. Придбайте лотерейні білети. Для цього потрібно ввести реквізити вашої банківської карти. В жодному разі не варто переживати – уся інформація шифрується і надійно захищена від зламування та потрапляння до сторонніх осіб.

Як грати в лотерею через додаток УНЛ?

Українська національна лотерея створила зручний додаток для усіх, хто хоче грати, використовуючи свій планшет або смартфон. Мобільний додаток доступний для гаджетів, що працюють на операційних системах Android та ios. Він є абсолютно безкоштовним і максимально зручним у використанні, відрізняється інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом та повторює абсолютно усі функції та можливості основного сайту.

Щоб грати у лотереї, використовуючи додаток, потрібно:

  1. Завантажити програму на ваш мобільний пристрій. Це можна зробити, відсканувавшиqr-код на сайті УНЛ, або ж через магазини додатків.
  2. Відкрийте скачаний додаток та зареєструйтесь або авторизуйтеся у системі. Для цього потрібно придумати логін та пароль. Або ж увійти через соцмережі. Для підтвердження реєстраціїабо входу в акаунт додатка потрібно відкрити лист, що надійде вам на електронну пошту – він дозволить повністю активувати вашу сторінку.
  3. Щоб придбати лотерейний білет, потрібно поповнити рахунок в особистому кабінеті. Вкажіть суму, на яку хочете поповнити ваш баланс, та введіть реквізити вашої банківської карти. Або оберіть з тих карт, які ви вже зберегли у своєму акаунті. Після успішної транзакції вам буде доступна купівля усіх білетів, представлених на сайті УНЛ: Супер Лото, Лото Трійка, Кено, Лото Максима тощо.
  4. Обирайте лотерею та власні числа, які будете закреслювати. Заповнюйте електронний ігровий бланк та оплачуйте участь у грі.

Також безпосередньо у додатку ви можете перевіряти свої білети та отримати виграш, якщо він становить суму до 55 000 грн. Кошти можна вивести на банківську карту, реквізити якої булизбережені у вашому акаунті. Або ж, наприклад на мобільний номер для поповнення грошового балансу.

Мобільний додаток є більш зручною альтернативою сайту Української національної лотереї. Адже дозволяє грати, використовуючи смартфон або планшет у будь-якомумісці: дорогою на роботу, в чергах, подорожах або просто лежачи на дивані. Вам не потрібно буде шукати сайт та авторизовуватись в ньому. Додаток весь час знаходитиметься на основному екрані вашого смартфона для зручного доступу до усіх ігор від УНЛ.

 

peredplata

Залишити відповідь