У Чернівцях ТЦК активізували свої дії на Калинівському ринку

ТЦК України почало активні дії щодо ухилянтів по всій державі.

Гучною справою було саме перевірка ухилянтів на концерті Святослава Вакарчука у Києві. І туди саме ходять реєстрові патріоти. Мабуть вони дуже образилися, що саме вони такі патріотичні, а їх перевіряли, може когось забрали у ТЦК, може когось мобілізували.
Тож якщо ви патріоти, самі повинні були йти на фронт. І не чекати щоб ганьбитися на патріотичному концерті у патріотичного співака.

У Чернівцях ТЦК активізували свої дії на Калинівському ринку.

У неділю зранку блокували жабки, магазини, перевіряли документи, створювали ажиотаж. Правильно чи неправильно ЧАС розсудить.
Але все-таки це територія, де працюють люди і можливо навіть донатять на фронт, бо вони заробляють гроші. Хоча кожен, хто заробляє гроші і донат в першу чергу повинен все-таки захищати державу зі зброєю у руках.
Тому стратегія ТЦК вірна, тактика підводить.

Шкода що після неділі у понеділок 14 жовтня  Московська церква відзначала Покрову. Під церквами Чернівців тисячі автомобілей, у церквах десятки тисяч ухилянтів, а ТЦК там не було. А повинно бути, інакше це несправедливо, коли на концерті Вакарчука колошматять ухилянтів, а до московської церкви, де їх тисячі переховуються, бояться заходити бойові офіцери, бойові воїни, котрі тепер працюють в ТЦК.
Невже церква Москви – це лінія фронту за яку бойові офіцери і солдати ТЦК не можуть переступити.
Хто їм заборонив?
ЧАС покаже…

peredplata

Залишити відповідь