У Чернівцях вестимуться роз’яснення щодо мобілізаційних процесів

У Чернівцях вестимуться роз’яснення щодо мобілізаційних процесівЗ огляду на проведення часткової мобілізації в особливий період в Чернівецькій області ,громадські організації «Козацька звитяга» та ВГО «Ніхто Крім нас» в Чернівецькій області звертаються до всіх небайдужих до долі нашого краю та держави в цілому молодих людей призовного віку від 19 років і вище прийти на зустріч з представниками Чернівецького прикордонного загону, учасниками бойових дій та військового комісаріату для проведення роз’яснювальної розмови щодо мобілізації до Чернівецького прикордонного загону та в інші військові формування.

На сьогодні ми прекрасно розуміємо ситуацію, яка склалася в державі в цілому. Наші хлопці на Сході України не мають можливості потрапити навіть у відпустку не говорячи про ротацію лише тому, що їх немає кому замінити. Замість цього ми бачимо блокування, перекриття, тощо. Так, ми виступаємо за те, щоб всі згідно військового обов’язку, а не посад йшли до лав ЗСУ. Спільно будемо вимагати від держави в повному обсязі матеріально тенічного та фінансового забезпечення всіх військовослужбовців і за рахунок олігархів також, які тривалий час разом з чиновниками обкрадали нашу державу. З часів незалежності ми жили в мирі, навіть не думаючи про те, що саме Росія встромить ножа нам в спину. Ми прекрасно розуміємо, що основна вина у всьому, що відбувається, лежить на політиках. Вони, лише вони через невміння домовлятися починають всі війни, але, на жаль, закінчують їх військові.
Зараз як ніколи зависла загроза над нами всіма, яку не всі на сьогодні розуміють. Але коли зрозуміють, буде вже пізно, бо ворог буде біля вашого порогу.
Тому просимо всіх небайдужих у вівторок 5 серпня 2014 року на 18.00 прийти в приміщення Центрального Палацу культури, Театральна площа,5 та отримати повну інформацію щодо мобілізаційних процесів на Буковині, щоби в подальшому уникнути непорозумінь.
РАЗОМ МИ СИЛА. НІХТО КРІМ НАС.

Прес-служба ВГО «Ніхто Крім нас» та ГО «Козацька Звитяга» в Чернівецькій області

peredplata