Гуманітарний конвой – це військова операція Росії

Гуманітарний конвой - це військова операція РосіїНаш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:

-Гуманітарний конвой, який Росія відправила на схід України та планує вiдправити подiбний вантаж ще, можуть бути «відволікаючим маневром», вважає генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен. «Безсумнівно, весь цей цирк з конвоями служить меті як мінімум відволікти увагу від можливо більш серйозних військових дій», – заявив він в інтерв\’ю Financial Times.

Расмуссен стверджує, що докази зростаючого втручання російських військових в конфлікт на Україні підтверджені даними «з численних рiзноманiтних джерел». За його словами, зараз Росія продовжує нарощувати військовий контингент вздовж російсько-українського кордону. «Не можна виключати, що так звані гуманітарні операції є прикриттям для військового втручання», – сказав він в цьому зв\’язку.

«Якщо б у Росії не було чогось такого, що вони хочуть приховати, то чому не допустити Міжнародний комітет Червоного Хреста?» – Запитує генсек НАТО.

В суботу стало відомо про наростання сил самопроголошеної Донецької народної республіки (ДНР), які наблизилися до узбережжя Азовського моря в районі прикордонного з Росією міста Новоазовська.В місто Суходільськ Луганської області з Росії 25 серпня зайшла велика колона військової росiйської техніки (!!!)

peredplata