У Чернівецькій установі виконання покарань № 33 відбувся конкурс «Кращий кухар»

Нещодавно у Чернівецькій установі виконання покарань № 33 відбувся конкурс «Кращий кухар». За титул змагалися засуджені, які залишені в УВП для господарського обслуговування.
Даний захід має на меті підвищення рівня фахової підготовки кухарського складу їдальні установи, розкриття їх творчого потенціалу, а також розширення асортименту страв в меню для засуджених та осіб, взятих під варту.
Змагання складалося з двох частин. У теоретичній частині засуджені проявили знання з основ безпеки праці, технології приготування страв та санітарно-гігієнічних вимог при обробці продуктів харчування.
Під час практичної частини конкурсанти готували страви, демонструючи свою професійну майстерність і фантазію щодо їх оформлення. Учасники конкурсу були забезпечені однаковими інгредієнтами з повсякденного набору продуктів харчування. За визначений час кухарі приготували український борщ, вареники з картоплею, кашу, вінегрет та компот з сухофруктів.
За підсумками конкурсу переможцем визнано Віталія Карпенко. Друге місце посів Олександр Боско. Наприкінці заходу учасники кулінарного змагання за проявлені вміння та майстерність отримали призи та грамоти.
У Чернівецькій установі виконання покарань № 33 відбувся конкурс «Кращий кухар»
У Чернівецькій установі виконання покарань № 33 відбувся конкурс «Кращий кухар»
У Чернівецькій установі виконання покарань № 33 відбувся конкурс «Кращий кухар»

Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

peredplata