Олександр Фищук: будівництво моста у Красноїльську покращить життя мешканців селища

Перебуваючи на Сторожинеччині, голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук спільно із заступником селищного голови смт Красноїльськ Степаном Драгуном відвідали Красноїльську гімназію та побували на місці, де незабаром розпочнеться робота по будівництву моста.
Очільник крайової влади розповів, що питання будівництва та ремонту мостів на Буковині надзвичайно актуальне. Зокрема, було згадано мости у Путильському районі, які з’єднують Чернівецьку та Івано-Франківську області, мости Глибоцького та Вижницього районів. За словами голови обласної державної адміністрації, після повені 2008 року області було виділено 1 млрд. 600 млн. гривень на подолання наслідків лиха, проте не всі об’єкти були відремонтовані. Цього року обласна влада включила до переліку необхідних інфраструктурних об’єктів будівництво моста у Красноїльську, який з’єднує хутір Тражани з центром селища.
З Фонду державного розвитку на будівництво моста виділено 1млн. 300 тис. гривень.
«Хутір Тражани відірваний від основної території селища і для того щоб потрапити в центр Красноїльська мешканці даного хутора змушені об’їжджати 9 км., – зазначив Олександр Фищук. – Якщо цей міст буде побудовано, то багато проблемних питань для мешканців селища буде знято».

peredplata