У Чернівцях діє Мала Психотерапевтична група

Що це таке: група – це всесвіт в мініатюрі. При достатній кількості часу учасники починають вести себе в групі дуже подібно до того, як ведуть себе в своєму соціальному оточенні. Групова психотерапія – це чудова можливість для тих, хто хоче краще зрозуміти своє місце в суспільстві, усвідомити свою схожість та відмінність з іншими людьми, отримати новий досвід стосунків: щиро ділитись почуттями і думками, давати та отримувати зворотній зв’язок, віддавати та приймати підтримку, конструктивно взаємодіяти в конфліктних ситуаціях. А ще група може стати вашим ресурсом для подолання життєвих труднощів та криз. І все це в безпечному просторі групових зустрічей із дотриманням конфіденційності.

Як це відбувається: кілька різних людей (6-10) стають учасниками групи, яку організовують та супроводжують ведучі (2 психотерапевти). Всі ці чудові люди збираються у визначеній годині, у визначеному місці, сідають у коло, знайомляться, домовляються про умови (контракт і груповий договір) та протягом домовленого часу намагаються бути відвертими один з одним. Учасники говорять про себе, про свій внутрішній світ, про наболіле, про своє ставлення один до одного, про ставлення до проблем і переживань інших людей, про почуття, які виникають у них у відповідь на почуття та поведінку інших людей. Іноді хтось із учасників наважується поговорити про «щось своє актуальне» із ведучим групи (індивідуальна робота) у присутності інших учасників та отримати від них емоційний відгук в кінці розмови.

Отримуйте детальнішу інформацію та долучайтеся до нашої групи!!
Зустрічі будуть відбуватися двічі на місяць, в четвер з 18.30 до 21.00, за адресою вул.Герцена1а, офіс 26

Ведучі: Ірина Корчак – практикуючий психолог,гештальт-терапевт, арт-терапевт(тел.0502865874); Наталя Стебельська – практикуючий психолог,учасниця навчальної програми з підготовки гештальт-терапевтів (тел.0501530363)

peredplata