Міністр інфраструктури Омелян проінспектував міжнародний аеропорт у Чернівцях

Міністр інфраструктури Омелян проінспектував міжнародний аеропорт у ЧернівцяхГолова Міністерства інфраструктури України Володимир Омелян під час свого робочого візиту на Буковину навідався до міжнародного аеропорту «Чернівці», аби проінспектувати його роботу.

Про це повідомляє місцева інформаційна агенція «БукІнфо», посилаючись на інформацію від свого кореспондента.

Як стверджують в агенції, до міжнародного аеропорту Володимир Омелян навідався разом з представницькою делегацією, яку супроводжували місцеві журналісти. Голова МІУ зазначив, що в Україні наразі проводиться ціла низка заходів, які спрямовані на відновлення злітно-посадкових майданчиків, і Чернівці не стали виключенням.

Однак, як стверджує Омелян, керівництво аеропорту також повинно проявляти ініціативу за деякими питаннями. Саме аеропорт повинен вирішувати, які авіакомпанії можуть здійснювати рейси та на яких умовах. Міністр інфраструктури позитивно відгукнувся щодо відновлення рейсів до столиці та закликав місцеву владу займатися пошуком нових партнерів.

Нагадаємо, що раніше Омелян відвідав декілька пунктів пропуску у Чернівецькій області та пообіцяв відновити аварійні мости у регіоні.

Джерело: 0372

peredplata