Рятувальники Буковини продовжують надавати допомогу на дорогах

Рятувальники Буковини продовжують надавати допомогу на дорогах Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Чернівецької області продовжували надавати допомогу водіям на дорогах. Рятувальники залучалися до буксирування 11 вантажних автомобілів та 1 пасажирського автобуса. Такі випадки мали місце у Кіцманському, Вижницькому, Сторожинецькому районах та місті Чернівці.
Так, по допомогу до працівників Служби порятунку м. Кіцманя звернувся водій вантажівки, яка через ожеледицю на дорозі поблизу села Мамаївці з’їхала у кювет. Рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 9 відбуксирували вантажівку, після чого водій продовжив рух.
На околиці м. Вижниці рятувальники відбуксирували вантажний автомобіль, котрий не зміг подолати підйомну ділянку шляху та застряг на дорозі. А в м. Сторожинці на об\’їзній дорозі працівники Державної пожежно-рятувальної частини № 12 проводили заходи з буксирування 6 вантажних автомобілів. На засніженій дорозі вантажівки припинили рух, що призвело до утворення затору. Рятувальники відбуксирували авто, завдяки чому рух транспорту було відновлено.

Інформує прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata