Радник Михайлішина Захар Подкидишев поплатився за свій язик посадою ВІДЕО

Радник Михайлішина Захар Подкидишев поплатився за свій язик посадою ВІДЕОРадник виконуючого обов’язки міського голови назвав чернівецьких журналістів \”хвойдами\”, після чого склав свої повноваження.

Після круглого столу \”Чесна бесіда з журналістами\”, в якому брали участь місцеві кореспонденти та столичні експерти, піар-радник Віталія Михайлішина написав у блозі коментар, де скандально висловився про чернівецьких журналістів. У коментарях до повідомлення у блоговій мережі \”ВКурсі\” про зустріч колег радник виконуючого обов’язки мера, Захар Подкидишев, написав:

– Вчора, у той момент, коли мені спало на думку, що я знаходжуся на злеті професійних хвойд, які переконують оточуючих, та в першу чергу себе, що вони незаймані, я покинув дане мироприємство.

Такі слова викликали чимале обурення у чернівецьких журналістів.

– Ця людина не тільки журналіст, а радник секретаря міської ради, Віталія Михайлішина, з питань зв’язків з громадськістю. Як людина, яка звертається до своїх колег такими словами, як вона потім може будувати зв’язки керівника міста де-факто з журналістами і громадськістю, – обурюється Надія Вірна, журналістка.

Захар Подкидишев, у свою чергу, написав заяву про звільнення. Заступник секретаря міської ради документ підписав, тож резонансний коментар вартував раднику посади.

– У блоговій мережі \”Вкурсі\” був виставлений мій особистий коментар. Чомусь його інтерпритували, як нібито офіційну позицію міської ради. Тому для того, щоби припинити спекуляції навколо цього, я вчора написав заяву про звільнення з посади радника міського голови з питань зв’язків із громадськістю. Ось, будь ласка, копія цієї заяви. Я не вважаю їх хвойдами, я вважаю їх хорошими журналістками. Можливо, я десь емоційно це висловив, але я нікого не хотів образити, – сказав Захар Подкидишев, екс-радник міського голови.

Джерело citi.cv.ua
Світлина

peredplata