Трагічні вістки з Італії! Українці, схаменіться!

Наш власний кореспондент у Брюсселі Ростислав Демчук передає:

-Хаос, який зараз відбувається в Україні і недотримання елементарної санітарії та правил гігієни, недотримання правил жорсткого карантину призведе до масових смертей в Україні. Рахунок піде на десятки тисяч смертей протягом наступних кількох місяців.

Для прикладу погляньте на Італію. Масштаби трагедії просто грандіозні! В Італії за останню добу зареєстровано ще один стрибок смертності в результаті коронавирусной інфекції, померли 793 пацієнта. Загальна кількість летальних випадків склала тут 4 825.

Італія ще в четвер обігнала Китай за кількістю жертв коронавіруса. За даними на 22 березня, діагноз Covid-19 підтверджений у 53 578 жителів Італії – на 6 557 більше, ніж за день до цього.

В Ломбардії, де стався найбільший спалах коронавіруса, запроваджені більш суворі заходи для боротьби з поширенням інфекції. Згідно з новими правилами, оголошеним пізно ввечері в суботу, спорт і фізична активність на вулиці заборонені. Використання торгових автоматів також заборонено.

Бізнесу наказано припинити всі операції, за виключенням тих, що включені про особливо важливі ланцюжка забезпечення населення. Припиняється будівництво (за винятком лікарень). Заборонено роботу всіх ринків на відкритому повітрі.

Світлина від Rostyslav Demchuk.
 
 
 

peredplata