Українці вийдуть на акцію протесту через свавілля облгазів Фірташа

9 березня 2021 року в Києві під стінами Верховного Суду України буде проведено мітинг у зв’язку зі справою про температурні коефіцієнти.

Про це повідомляє Хвиля з посиланням на «демократичність Сокиру».

«Ми вже були під судом 9 лютого Тоді суд прийняв рішення” додатково вивчити справу “і перенести засідання на 9 березня, тобто на завтра. Тому я і прошу вас прийти і підтримати нас », – сказано в повідомленні.

«Фірташ – це не тільки знахабнілий олігарх, який хоче вкрасти наші з вами гроші”, він ще і власник одного з найбільших телеканалів України – Інтер, де нам регулярно розповідають про “поганий МВФ” і “зовнішнє управління”. Якщо ми хочемо нормальне майбутнє для себе і своїх дітей, ми повинні чинити опір цьому олігархові всюди, де тільки можна », – додали в організації.

Раніше повідомлялося про те, як у Верховному суді України в черговий раз перенесли розгляд резонансної справи по “температурним коефіцієнтам”.

Так, 9 лютого Велика палата Верховного Суду в черговий раз зняла з розгляду цивільних справах про незаконність застосування до побутових споживачів “температурних коригувань”.

При цьому, з лютого багато газові компанії почали надсилати платіжки без температурних коефіцієнтів.
Однак, знайшлися і ті облгази, які стали нараховувати окремим споживачам «температурні коефіцієнти» тричі.

Нагадаємо, з 1 січня коефіцієнти приведення до стандартних умов (“температурні коефіцієнти”) при визначенні обсягу спожитого газу не відображаються в квитанціях, проте багато споживачів нарікають на те, що вони включені у вартість розподілу (доставки).

Джерело: Хвиля

peredplata