«Буковина» обіцяє поборотись за вихід у Першу лігу та навчитись са

Футбольний клуб “Буковина” у новому сезоні збирається продемонструвати своїм уболівальникам якісну та видовищну гру.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив президент клубу Вадим Заяць.

Він сказав, що ставить перед гравцями “Буковини” завдання “працювати не в збиток, а показувати якісну, видовищну гру”.

“Втрутитись у боротьбу за вихід у Першу лігу… Так, ми об’єктивно розуміємо той рівень команд, з якими нам доведеться конкурувати. Але я вірю в те, що хлопці покажуть максимальну якість і покажуть більш високооплачуваним командам, що гроші у футбол не грають”, – сказав Заяць.

Президент клубу додав, що досягнув взаємопорозуміння із міським головою Чернівців Романом Клічуком щодо розвитку “Буковини”.

“Ми прийняли стратегію, щоб команда вчилась самостійно заробляти. Крім того, залучення наших партнерів і людей, яким небайдужий цей футбольний клуб. Наскільки виходить, ми досягли великого прогресу – платимо за роботу рівно стільки, скільки ми можемо, не обіцяючи того, що ми не можемо виконати. Тому, в нас є великий прогрес: ось, уже майже пів року ми розраховуємося з хлопцями, тобто, боргів у нас немає”, – сказав Заяць.

Він також додав, що нині команду фінансують партнери клубу.

“Скажімо, учора досягнули домовленості, що нашим партнером стане будівельна фірма “Ромтісбуд”, – сказав Заяць.

“А ще у нас є обласний бюджет. Є програма підтримки ігрових видів спорту. Поки у нас є затримка, але є великий крок уперед. Сподіваємося, що обласні керівники дотримаються слова та своїх обіцянок”, – додав президент клубу.

Окрім того Вадим Заяць сказав, що його очікування від нового футбольного сезону – “найбільш райдужні”.

“Команда у нас сильна – вона це показала у попередньому сезоні. На ключові позиції ми запросили хлопців, які на футбольному полі можуть показати, як правильно себе поводити у тій чи іншій ситуації. Тобто, я бачу прогрес у своїх пацанів. Для мене “Буковина” – дуже сильно. Це не пусте слово, я бачу їхній потенціал”, – сказав президент ФСК “Буковина”

peredplata