Замість того, щоб розділити суму за розподіл газу однією трубою до будинку на всіх його мешканців, “Чернівцігаз” знімає її по кілька разів з кожного абонента, – Петро Кобевко.

Редактор газети Час Петро Кобевко у суді розповів, як усіх українців віддали у користування і кабалу газовому олігарху Фірташу, який через свої численні фірми вичавлює з них щороку мільярди гривень.

 Журналіст Петро Кобевко також викрив схему наживи Чернівцігазу на споживачах через багаторазове знімання плати за розподіл газу однією й тією ж трубою для великої кількості споживачів. Замість того, щоб розділити суму за доставку газу однією трубою до будинку на всіх користувачів, Чернівцігаз знімає її по кілька разів з кожного абонента, – пояснив Петро Кобевко. Інформація прозвучала у рамках судового засідання у Господарському суді Чернівецької області, де розглядалася справа про стягнення з редакції газети Час заборгованості за розподіл природного газу. 

http://buknews.com.ua/page/zamist-toho-shchob-rozdilyty-sumu-za-dostavku-hazu-odniieyu-truboyu-do-budynku-na-vsikh-korystuvachiv-chernivtsihaz-znimaie-ii-po-kilka-raziv-z-kognoho-petro-kobevko.html

peredplata