25 вересня Іво Бобул привезе у Чернівці «Золоті шлягери»

У суботу, 25 вересня, народний артист України Іво Бобул у рамках туру містами України завітає із сольним концертом «Найкраще – золоті шлягери» до Чернівців. Виступ відомого співака відбудеться у Літньому театрі. Початок – о 19:00. Артистунікальний тембр голосу якого не сплутаєш із жодним іншимзапрошує меломанів у світ Її Величності Пісні!
 
Іво Бобул – народний артист не лише за званням, а й за визнанням народу. Багато пісень із його репертуару по праву визнані золотими хітами естради, адже важко знайти в Україні людину, яка б не чула «Душі криницю», «Місячне колесо», «Берег любові», «Якщо любиш – кохай», «На Україну повернусь», «Осінній сад», «Скрипалю», «Мадонно Україно!», «Одна-єдина»…
І записувати нові пісні співак не втомлюється – щороку презентує концертні програми, де завжди по-різному, проте гармонійно поєднуються улюблені шлягери та абсолютно нова пісенна лірика, цікаві дуети, несподівані кавер-версії світових хітів, пристрасні рок-балади та романси, які так проникливо, як Іво Бобул, не виконає ніхто інший.
Квитки на концерт Іво Бобула у Чернівцях 25 вересня доступні онлайн:

peredplata