Воїн ЗСУ з Буковини Марко Чорний на милицях йде з Кіцманя на Чернівці

По дорозі 20 км він збиратиме гроші на авто для батальону, у якому воює. Чим більше грошей ми йому даватимемо, тим легше він йтиме.

Підтримала Марка лікарка-волонтерка, депутатка Ольга Кобевко. Вона просить надати швидку допомогу для супроводження воїна. А також передала від волонтерської організації ”Серце Буковини ” запасні милиці.
У суботу 12 листопада о 8 ранку Марко виходить з автовокзалу Кіцманя.
Газета “Час”організовує інформаційний супровід протягом всього маршруту.

Підтримав Марка і його побратим з Буковини Петро Панчук (зліва). Він зараз на сході України гонить рашистів з рідної землі.

Погода для Марка не має значення!
-Міні марафон, Кіцмань – Чернівці. Субота. Дойдемо. Приєднуймося. – пише він у ФБ.- Пробіжка задля перемоги! Донатимо на авто для ЗСУ! Я можу, зможете і зробимо, це разом! Вірю! 20 км Кіцмань – Чернівці це не круг, для бандерівців! Приєднуйтеся! Одному – скушно)
Йдемо, біжимо, разом! 8 ранку, субота, Кіцмань, автобусна. Я піду і сам, але компанія вітається
Тут така річ. Прооперували, закрутили шрубку, забили шпицю в ногу, сиджу, лікуюся після операції. Хочу чимось допомогти побратимам будучи в тилу, допоки не повернуся в стрій. Кожен крок дається важко. Вирішив, у суботу піти пішком на костилях у Чернівці.
Розумію 20 кілометрів важко, дуже важко, але ригну, бо хочу в тилу допомогти побратимам. Машини, буси, то як “розхідники”. Православна церква України постійно допомогає, але навіть її можливості скінчаються.
Тому, встаю у суботу, Кіцмань – Чернівці, марш-кидок, 20 кілометрів, я на костилях. Я пройду, треба бус…
Я буду йти, мені , не цікаво, я буду йти для хлопців, я дойду тих 20 кілометрів. Мені пофіг, навіть якщо хтось 20 грн скине, я дойду!
Честь маю!
5168 7451 2559 2524
Я піду в далекі гори….
 

peredplata