Дмитро Тимчук — народний депутат, чи діючий військовий розвідник ГУР МО ?

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає:

-Те, що Дмитро Тимчук був офіцером Головного управління розвідки МО (ГУР МО), для мене і для багатьох моїх товаришів було абсолютно відомо і зрозуміло. Нічого парадоксального не бачив і не бачу у тому, що офіцер дійючого резерву воєнної розвідки ГУР МО став народним депутатом України. Але…

Здригнуло мене у трагедії з Дмитром Тимчуком заява колишнього журналіста і нині відомого блогера-безробітька Bолодимира Бойка про те, що Дмитро Тимчук був агентом ГУР МО у Bерховній Раді України “під прикриттям нардепа”. Жорсткіший треш годі й вигадати.

Однак блогер Bолодимир Бойко заявив, що “Сайт “Інформаційний спротив” створив і адміністрував полковник ГУР МО Павло Шаройко, нині засуджений в Білорусі за шпигунство до 8 років позбавлення волі”.

А далі Bолодимир Бойко додав, що після арешту Шаройко на допиті в Комітеті державної безпеки Республіки Білорусь він розповів про справжню роль Тимчука у ГУР МО України.

!!! І лише сьогодні я довідався, що мого колегу і побратима, кореспондента “Укрінформу” у Парижі Романа Сущенка, якого засудили у Росії за шпигунство на вісім років ув’язнення здав (навів) офіцер ГУР МО України Павло Шаройко.

Будуть іще відкриття! Будуть !!!

Світлина від Rostyslav Demchuk.

peredplata