Запах диму, кліщі й таргани: потяг «Буковина» назвали одним із найгірших в Україні.

 
Потяг “Київ – Чернівці” (Буковина) потрапив до п’ятірки найгірших поїздів в Україні.

Як повідомляє molbuk.ua, відповідний антирейтинг склало видання Вести.

Так, одним з лідерів антирейтингу став поїзд №84 Київ – Маріуполь – Київ “Азов”.

Пасажири часто скаржаться на погану вентиляцію, брудні туалети і навіть на присутність кліщів і тарганів. Провідники самі визнають, що поїзд потребує змін і не відповідає критеріям фірмовості. Вартість квитка в цьому поїзді в плацкарті становить від 305,55 грн, в купе – 536,67 грн, а вартість місця в люкс-вагоні обійдеться пасажирам в 1974,77 грн.

Стільки ж балів за підсумком оцінок отримав поїзд №117 / 118 Київ – Чернівці – Київ “Буковина”. Скарги на запах диму, відсутність кондиціонерів, провідників, старі вагони. Вартість квитка в цьому поїзді в плацкарті від 267,81 грн, в купе – 410,43 грн.

Поїзд №102 Київ – Херсон – Київ також опинився внизу рейтингу через кількість скарг пасажирів У відгуках пасажири скаржаться на брудні вагони. Але одночасно постять фото оновлених вагонів – чистих, з м’якими полицями, сучасними туалетами. А також відзначають дешевизну поїздки: місце в купе стандарт – 384,35 грн.

Поїзд №145 / 146 Київ – Ізмаїл – Київ “Дунай” – скарги на старі вагони, туалети, що не відкриваються вікна, але зате хвалять дешевизну квитків (місце в купе – 486 грн).

Поїзд №43 Київ – Івано-Франківськ – Київ “Прикарпаття” зі слів пасажирів має старі вагони, туалети і сіре білизна. Є і позитивні відгуки: дешеві квитки (купе-економ – 253 грн) і швидка поїздка.

peredplata