Звіяні привидами.

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-Заголовок редакційної статті англомовного видання Kyiv Post.
Це головні публікації Kyiv Post дзеркально розміщуються на шпальтах провідних американських, британських та інших англомовних часописів.
Далі за текстом:
“Звіяні і примарами” – ось що відбувається з великими грошима, заробленими в Україні. Зазвичай вони потрапляють на офшорний банківський рахунок за пластами підставних корпорацій, щоб замаскувати їх справжніх володарів. Але міжнародне журналістське розслідування Pandora Papers, засноване на майже 12 мільйонах витоків фінансових документів пролило світло на багато фінансових транзакцій. Не дивно, що Україна вийшла на одне із перших місць з числа 38 політичних лідерів, гроші яких заховались у офшорних притулках. Серед них президент Володимир Зеленський. Хоча створення фінансових корпорацій за кордоном є нормальною діловою практикою в Україні, однак це викликає більше запитань про верховенство закону у себе вдома, а також про те, чи сплачувалися податки з прибутків, які були звіяні на рахунки цих офшорних компаній?”.
Для тих, хто зараз кидатиме в мене валянками, шапками-ушанками, затоптаними капцями… Це не мій текст! Це текст, який сьогодні з’явиться на передовій шпальті Kyiv Post та у зарубіжних англомовних медіа. А також у німецьких ЗМІ.
На зображенні може бути: 4 людини та текст «Spirited Away Ukraine is the Pandora Papers' champion with 38 politicians named in investigation 202】 S»
 
 
 
 
 

peredplata