Чернівчанина засудили за повторні крадіжки

Чернівецька місцева прокуратура підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням 27-річного чернівчанина у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2  ст.185, ч.2 ст.15, ч.2 ст.185, ч.3 ст.185 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно та поєднане з проникненням у житло, і закінчений замах на крадіжку, вчинену повторно).

Встановлено, що упродовж липня та жовтня минулого року раніше неодноразово судимий за корисливі злочини чоловік, знову вчинив на території обласного центру 7 крадіжок, завдавши потерпілим матеріальної шкоди на загальну суму понад 30 тис.грн. Про це інформує Чернівецька місцева прокуратура.

Крім того, у вказаний період часу обвинувачений, перебуваючи в приміщенні одного з магазинів цифрової техніки у м.Чернівці, намагався викрасти мобільний телефон, однак не зміг довести свій злочинний намір до кінця, оскільки був помічений працівником цього магазину.

Суд призначив 27-річному чоловіку остаточне покарання у виді  4 років позбавлення волі, частково приєднавши невідбуте покарання за попереднім вироком суду.

 

 

 

peredplata