Заманили в “пастку”: З’явилась моторошна версія загибелі українських заробітчан в Польщі, яких знайшли в холодильнику.

Односельці українців, які загинули за дивних обставин на заробітках в Польщі, не вірять в те, що їх смерті були нещасним випадком. Про це повідомляє місцевий портал “Сорока”, передають Патріоти України.

Родичі загиблих, Івана і Ігоря, стверджують, що ті поїхали в Польщу ще 14 серпня. У них була трудова віза і запрошення від агропідприємця, проте офіційно оформили їх на роботу лише 8 листопада, за пару днів до смерті.

Крім того, трагедія сталася буквально за кілька годин до того, як Іван та Ігор повинні були їхати додому. Вранці за ними приїхав український перевізник, щоб забрати чоловіків і їх речі, проте їх не виявилося на місці. Українців почали шукати і виявили їх тіла у фруктосховищі. За словами водія автобуса, який приїхав за робочими, роботодавець переконував його поїхати з місця трагедії по-тихому.

Родичі загиблих підозрюють, що громадянин Польщі, на якого працювали заробітчани, спеціально підстроїв нещасний випадок. Вони вважають, що хтось навмисно відкрив вікно в фруктосховище, через яке забралися всередину Ігор та Іван, а потім закрив його.

 
 
 
 

peredplata