У Чернівцях відкриють офіс охоронної агенції Шериф-Чернівці

Відтепер у Чернівцях. «Шериф» виводить місто на особливий рівень безпеки

Охорона житла, захист майна, тривожний виклик та інші послуги, якими компанія «Шериф» відома в столиці та в інших регіонах України, відтепер доступні й мешканцям Чернівців. Надійний професійний захист, блискавичне реагування на виклик, інноваційне охоронне обладнання та безпрецедентні для України стандарти надання послуг, включаючи матеріальну відповідальність за майно клієнта — це все надсучасний сервіс від «Шериф».
Про це повідомляє керівник Шериф-Чернівці Володимир Середюк.

Минулого року холдинг охоронних підприємств створив єдину в Україні франшизу в сфері безпеки. Першими, хто скористалися нею на Буковині, стали Олександр Берназюк і Володимир Середюк. Обом партнерам властивий системний підхід до організації бізнес-процесів та непересічний досвід забезпечення українцям відчуття захищеності. Зокрема, за плечима пана Берназюка п’ятнадцять років роботи у страховій сфері, що дозволяє краще розуміти потреби клієнта і там, так само працює принцип важливості профілактики безпеки, до того ж він є співзасновником ІТ-продукту https://zakononline.com.ua/.

Тепер же в партнерстві та з легким стартом, перевіреною бізнес-моделлю та іншими перевагами франшизи компаньйони розвиватимуть бренд у Чернівцях. Найпопулярніші послуги з охорони та захисту — чернівчанам!

Що ж отримають мешканці міста з приходом до нього компанії, на рахунку якої станом на 2021 рік захист понад 30 000 об’єктів, а попереду амбіційна ціль вивести сервіс охоронних послуг у країні на новий рівень? Буковина з року в рік, і 2021-й не є виключенням, демонструє позитивну тенденцію до зниження рівня злочинності.

У Головному управлінні Національної поліції області повідомляють про стабільне зменшення кількості тяжких злочинів у Чернівцях, втім у містян все одно існує попит на якісні охоронні послуги. Встановлення охоронної сигналізації Ajax з виїздом підготовленних бійців групи швидкого реагування на виклик — одна з найзатребуваніших послуг. Серед її переваг: Надзвичайний інтелект системи: вона відлякує крадіїв, виявляє пожежу чи затоплення, показує відео з камер, контролює прилади. Підключення до єдиного на українському ринку автономного пульта охорони та власного сервера з вичерпною інформацією по об’єктах і руху пересування всіх екіпажів. Контроль ситуації з першої секунди отримання сигналу та 24/7, в середньому екіпаж прибуває на виклик протягом мінімального часу. На підтвердження ефективності відпрацювання тривоги згідно алгоритму компанія несе матеріальну відповідальність за збереження майна, що охороняється. З нагоди виходу на місцевий ринок «Шериф» пропонує чернівчанам підключення за 11, 99 грн на день, а при переключенні від іншого охоронного оператора знижену абонентську плату строком на три місяці, додатковий місяць у подарунок при передоплаті послуг на рік та особливо привабливі умови на оренду обладнання. Європейському місту — європейський сервіс.

Відкриття офісу відбудеться у четвер (15 квітня) на 10:00 за адресою м. Чернівці, вул. Поштова 4

peredplata