Мунтян в Україні вітає краян

ПРИВІТАННЯ

голови Чернівецької обласної ради Івана МУНТЯНА

з нагоди Дня місцевого самоврядування

 

Шановні краяни!

 

        Від імені крайової представницької влади, від  депутатського корпусу Чернівецької обласної ради сьомого скликання та від себе особисто щиро та сердечно вітаю вас з нагоди Дня місцевого самоврядування!

7 грудня 2019 року буковинська спільнота, весь український народ відзначатиме це насправді загальнодержавне свято. Цього року ми зустрічаємо свято народовладдя в умовах завершення тривалого та складного процесу децентралізації влади,створення самодостатніх та спроможних об’єднаних територіальних громад. На часі – реформування чинного адміністративно-територіального устрою, яке має наблизити представницьку гілку державної влади в Україні до кращих європейських норм та стандартів.

Щиро вірю, що депутати місцевих рад, посадові особи органів місцевого самоврядування Чернівецької області з честю виправдають надії та сподівання свої виборців, усіх мешканців нашого благословенного краю на гідне життя та успішне втілення в життя гарантованих Конституцією України громадянських прав, свобод та владних повноважень.  

 Бажаю народним обранцям, посадовцям органів представницької влади, поважним ветеранам почесної та відповідальної самоврядної ниви, усім жителям Чернівеччини міцного здоров’я, щастя, добробуту, рясних Господніх благословень, державотворчої наснаги, нових здобутків та перемог в житті та щоденній праці на благо буковинської громади та українського народу!

 

З повагою

 

Голова обласної ради                                        Іван Мунтян

peredplata