Вчені США назвали, яка група крові менш схильна до атаки різних вірусів

 

Дізнайтеся, чи входите ви до цих щасливчиків

Американські вчені вкотре довели, що група крові пов’язана з імунітетом, може вплинути на здоров’я людини, якість синтезу інтерферону, а також на переваги в їжі і схильності до певних захворювань. 

Відповідно до проведених досліджень, фахівці встановили, кому легше подолати сезонні віруси, а кому доведеться серйозно поборотися.

Отже,  власники другої групи крові мають найнижчий рівень синтезу інтерферону – лише 40 відсотків, тому вони схильні до хвороб і часто страждають від простудних захворювань.

Тим, у кого перша група можуть радіти трішки більше – синтез інтерферону становить майже 80% і це дозволяє організму вдвічі сильніше боротися з інфекціями, ніж людям з другою групою крові.

Далі слідує третя група крові, її представники мають рівень синтезу інтерферону до 91%. 

А власники рідкісної крові можуть повихвалятися, адже їхній рівень захисту становить 92%, тому наділені найсильнішим організмом. 

Власники третьої та четвертої груп крові дуже рідко хворіють і менше схильні до розвитку хвороб, проте варто пам’ятати, що результати дослідження загальні та на стан здоров’я також впливають інші фактори, наприклад, екологія, спосіб життя і спадковість.

 

peredplata