Чернівецькому медичному фаховому коледжу – 210 років

 13 жовтня, у конференц-залі Чернівецького медичного фахового коледжу відбулося урочисте засідання з нагоди 210-ої річниці з дня заснування закладу. У заході, який відбувся з дотриманням усіх карантинних обмежень, взяли участь викладачі, студенти, ветерани, випускники коледжу.
З вітальним словом до присутніх звернулася директорка коледжу Фрозіна Кузик. Вона відзначила, що символічна дорога завдовжки у 210 років привела заклад освіти з Австро-Угорської імперії у сучасну незалежну Україну, неодноразово змінюючи статус від акушерської школи до фахового коледжу.
На ювілейний захід були запрошені шановні ветерани, чий внесок у розбудову коледжу неможливо переоцінити: Кулик Олександр Федорович, Кулик Людмила Іванівна, Бешега Домніка Миколаївна, Богатко Віктор Мечиславович, Никитюк Валентина Василівна, Піддубна Поліна Іванівна, Прунчак Наталія Іванівна, Волошина Дарія Дмитрівна, Лавриненко Таміла Павлівна, Доготар Надія Анатоліївна, Ясінська Майя Кузьмівна. Після урочистого зібрання відбулися теплі зустрічі випускників з ветеранами та викладачами коледжу.
Гордістю закладу освіти є і його випускники. Всі вони дуже різні, але їх єднає щира любов до Alma Mater. Серед них: Тетяна Темерівська (1982), Юрій Бойко (1984), Михайло Гнатюк (1984), Наталія Фрунзе (1994), Надія Лабанда (1999), Ольга Кобевко (2001), Анна Рибарчук (2010), Юлія Паранюк (2014). Кожен, з них, хто тут навчався, відшукав у своїй душі найтепліші спогади про коледж та поділився ними з присутніми.
У рамках відзначення ювілею відбулося відкриття доклінічного кабінету медсестринських втручань та презентація віртуального 3D туру по коледжу.
 
 
 
 
 
 
 

peredplata