У Чернівцях відкрили набір на безоплатні курси англійської для дорослих — як зареєструватися?

У Чернівцях відкрили набір на безоплатні курси англійської для дорослих — як зареєструватися?

У Чернівцях на базі освітньо-культурного Гончаренко центру відкрили набір на безкоштовні курси англійської мови для дорослих. Англійську мову тут можна вивчати «з нуля», а долучитися до занять запрошують усіх охочих. 

За словами організаторів, курси англійської мови у просторі користуються дедалі більшою популярністю серед жителів та жительок Чернівців. Тож команда вирішила відкрити новий набір у групу А0. 

«Спеціалізовані курси нерідко коштують дорого, проте у Гончаренко центрі ми навчаємо іноземної безкоштовно. Разом із викладачами створили програму, яка поєднує ефективне вивчення всіх аспектів мови і багато розмовної практики. По завершенню курсів наші учні опановують базові рівні та можуть відповідати на найбільш поширені запитання англійською, розповідати про себе та підтримувати діалог», — розповідають у просторі. 

Тривалість курсу – 30 занять: англійської навчатимуть щовівторка та щочетверга з 17:50 по 18:50. Учасники, які успішно завершили навчання, зможуть отримати сертифікат. Навчання на курсах англійської повністю безоплатне, а для участі достатньо зареєструватися за цим посиланням до 29 березня включно. 

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Онлайн, що пропонує безкоштовні уроки іноземних мов для всіх охочих.

peredplata

Залишити відповідь