Яка ситуація з енергоживленням у Чернівецькій області навечір 24 листопада

Надвечір ситуація з енергоживленням покращиться. Про це інформує “Чернівціобленерго”.
 
⚡️ Сьогодні 24 листопада Чернівецька область обмежена на навантаження 83 МВт, а це становить 26% від потреби краю. Фактично зараз заживлені лише об’єкти критичної інфраструктури. Більшість областей країни сьогодні живуть з мінімальним енергетичним навантаженням.
 
⚡️ Проте енергосистема поступово відновлюється після сьомої масованої хвилі російських ракетних ударів. За даними Укренерго ціллю вчорашньої атаки були переважно об’єкти генерації, що спричинило системну аварію та масові знеструмлення споживачів в Україні та Молдові.
 
⚡️ Через специфіку атаки, яка спричинила зупинку атомних електростанцій, відновлення живлення в країні триває довше, ніж після попередніх атак. Наразі всі електростанції в Україні поступово повертаються в роботу: спочатку гідро та теплоелектростанції, пізніше – атомна генерація.
 
🔦 Надвечір 24 листопада диспетчерський центр Укренерго прогнозує зменшення дефіциту в системі. Тож очікуємо, що ситуація з електропостачанням споживачів нашого букового краю за кілька годин покращиться.
 
👉Проте, задля стабілізації роботи енергосистеми Укренерго продовжує застосовувати графіки обмеження споживання…
Працюємо цілодобово, тримаємо енергетичний фронт разом.
 
 
 
 

peredplata