У Чернівцях водійка іномарки наїхала на пішоходів: травмовані жінка та її 5-річний син

Учора, 23 листопада, в місті Сторожинець, в результаті зіткнення двох автомобілів, травмувалася 60-річна жителька Чернівецького району. Інша подія сталася цього ж дня у Чернівцях, внаслідок наїзду на пішоходів, травми отримала 37-річна чернівчанка та її 5-річний син. За цими фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.
Уранці, 23 листопада, до поліції надійшло повідомлення про аварію на перехресті двох вулиць в місті Сторожинець. Для з’ясування обставин ДТП на місці події працювала слідчо-оперативна група відділення № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції.
Правоохоронці попередньо встановили, що 65-річний житель села Нижні Петрівці, керуючи автомобілем «ВАЗ-2109», не впорався з керуванням та допустив зіткнення з позашляховиком «Mitsubishi Pajero» під керуванням 24-річного чернівчанина. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувалася 60-річна пасажирка легковика. Потерпілу із тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні.
Ще одна ДТП сталася цього дня на вулиці Учительській в Чернівцях. Співробітники Чернівецького райуправління поліції виїхавши за вказаною адресою попередньо встановили, що 29-річна водійка автомобіля «Mercedes-Benz», допустила наїзд на двох пішоходів. У результаті дорожньо-транспортної пригоди травмувалися 37-річна місцева жителька та її 5-річний син.
Потерпілих лікарі доправили до медичної установи, де діагностували травми ніг.
Відомості про вказані факти ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.
Працівники поліції Буковини закликають усіх учасників руху неухильно дотримуватись Правил безпеки дорожнього руху, особливо при погіршені погодних умов та у час поганої видимості. Звертаємо увагу пішоходів на необхідності використання світлоповертаючих елементів на одязі. Дбайте про власну безпеку.
 
Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata