На Буковині киянин скоїв ДТП, внаслідок якого загинула пасажирка, 11 осіб потребували меддопомоги

У ніч з 18 на 19 вересня в селі Недобоївці сталося зіткнення мікроавтобуса та легковика. Внаслідок автопригоди від отриманих тілесних ушкоджень померла пасажирка одного з автомобілів, ще 11 — отримали травми різного ступеня тяжкості.

Правоохоронці встановили, що 41-річний водій автомобіля «Audi», житель столиці, рухаючись по автодорозі Н-03 «Житомир-Чернівці», не впорався з керуванням та допустив зіткнення з мікроавтобусом «Volkswagen» під керуванням 35-річного буковинця.

Від отриманих травм в результаті аварії на місці події загинула 49-річна пасажирка автомобіля «Volkswagen». Ще 11 осіб звернулися за медичною допомогою звернулося 11 осіб. Про це інформує Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Слідчі поліції повідомили жителю Києва про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Порушнику обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Триває досудове розслідування.

 

peredplata