На Буковині поліцейські на АЗС знайшли 11-річного хлопчика, якого розшукувала мати

Повідомлення про зникнення 11-річного жителя села Панка надійшло до поліції пізно ввечері 20 жовтня. Зі слів матері, її син пішов з дому приблизно о 16 годині, але так і не повернувся.

На пошуки хлопця негайно вирушили інспектори ювенальної превенції та кінологи ГУНП в Чернівецькій області, керівництво й особовий склад відділення поліції № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького райуправління поліції, а також рятувальники.

Поліцейські опитали матір неповнолітнього, його близьких і знайомих. Темна пора доби та відсутність будь-якої інформації про можливе місцезнаходження хлопця суттєво ускладнювали пошуки.

Відпрацьовуючи територію села та інших населених пунктів, розташованих неподалік, співробітники поліції невдовзі помітили розшукуваного на одній із автозаправних станцій у місті Сторожинець. За період відсутності малолітнього будь-яких протиправних дій відносно нього не вчинялося.

Хлопець не міг пояснити правоохоронцям причини свого вчинку. Його матір зізналася, що син раніше вже втікав з дому.

Поліцейські склали на жінку адмінпротокол за статтею 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення та роз’яснили важливість належного виховання та утримання сина. Наразі хлопчик перебуває з матір’ю.

Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata