Клічук, Каспрук, Федорук, Бурбак… та йдіть ви всі!..

У Чернівцях розгортається конфлікт між тими, хто хоче стати мером міста. Конфліктуючи між собою за те, аби одержати тепле і ситне мерське місце сьогодні, а завтра депутатський мандат до парламенту, вони нехтують усім: честю, гідністю, обличчям, порядністю. У свої брудні ігри втягують все більше і більше людей.

Наша газета «Час» опублікувала дві інформації. Перша про те, що поліція викрила склади фальсифікованої горілки. Друга про те, що Каспрук наТБ «ЗІК» сказав, що Клічук Роман торгує горілкою. Ці інформації були опубліковані поряд.

З якогось дива наші інформації почали використовувати політики у своїх корисливих цілях.

Спочатку Максим Бурбак використавши заголовок «Часу» і моє прізвище, написав якийсь коментар, де звинувачує Клічука у причетності до цих складів.

Аби нечесні політики не користувалися працею журналістів «Часу» ми зняли публікації з сайту газети «Час» та з ФБ.

Не встигли цього зробити, як у штабі Клічука написали заяву до правоохоронних органів аби вони покарали газету і журналістів.

І дійсно прийшли до нас з поліції. Показали заяву, з якої швидше треба карати поліцію, а не газету («Час» публікував офіційну інформацію пресслужби поліції). Хотіли аби ми дали офіційне пояснення. Керуючись ст. 63 Конституції України ми відмовилися від будь-яких пояснень.

А всім політикам чесним і нечесним, гідним і негідним пояснюємо: газета «Час» у Ваші брудні ігри не грала, не грає і грати не буде.

Мастіть собі голови самі.  А журналістів і газету «Час» не втягуйте у свої розбірки та конфлікти.

Остаюся з гідністю,

Заслужений журналіст України

редактор «Часу»

Петро Кобевко

peredplata