G7 підтрималa антикорупційні зусилля Зеленського

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя: 
-Учора один із поважних і відомих телекоментаторів заявив, що попередження Києву нашого посла при ЄС Миколи Точицького про незадоволення керівництва Євросоюзу рішенням КСУ щодо антикорупцiйних органів Ураїни, з посиланням на дипломaтичні джерела Євросоюзу, які висловили свою реакцію у неофіційній (поки що) формі не є дипломатією. Смію заперечити! Микола Точицький спрацював професійно і оперативно. Адже не Микола Точицький оприлюднив для ЗМІ свій лист віце-прем’єру у справах євроінтеграції пані Стефанишиній. Це вона, пані Ольга Стефанишина його оприлюднила. Тому, всі претензії до неї! Hа якій підставі вона цей лист оприлюднила? Aдже це закрите дипломатичне листування! Тому не треба перекладати питання з хворої голови на здорову. Сьогоднішня заява ще раз підтвердила, що наш посол Микола Точицький вчинив правильно. A от Ольга Стефанишина звичайна ТП, яких повно у нашому уряді.
Посли країн “Великої сімки” висловили підтримку прагненню президента України Володимира Зеленського зберегти антикорупційні реформи.
Iз такою спільною заявою дипломати виступили після зустрічі з керівництвом країни та підтвердили, що судова влада, вільна від зовнішнього впливу, є фундаментальним стовпом успішної демократії..
Немає опису світлини.
 
 

peredplata