Керівницею Чернівецької обласної філармонії стала директорка «Гердану»

Анастасію Костюк, директорку Чернівецького міського фольклорного театру–студії “Гердан” призначено в. о. генерального директора обласної філармонії.

Її представили колективу голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук та голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, інформує пресслужба ОДА.

 

“Увага до сфери культури цього року буде особлива, велика і максимально сприятиме розвитку всіх культурних установ області, це є пріоритет, не менш важливий за будівництво доріг, шкіл, відкриття садочків. Нам потрібні переповнені зали, великий суспільний резонанс, у доброму сенсі цього слова ажіотаж. Культура – це дуже важливий національний продукт, і ми повинні робити його привабливим. Наше спільне завдання перетворити таку потужну інституцію як Чернівецька обласна філармонія у живий дуже конкурентоспроможний осередок, де зможуть розвиватися та досягати свого піку таланти”, – зазначив Сергій Осачук.

Анастасія Костюк висловила сподівання, що разом із талановитим колективом філармонії їй вдасться прославити Буковину.

“Упевнена, ми зможемо досягнути того, щоби не просто називатися найбільшою філармонією Європи, але і найкращою”, – поділилась Анастасія.

Нагадаємо, Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян звільнив Любомира Макара з посади генерального директора Чернівецької обласної філармонії імені Дмитра Гнатюка.

peredplata