Ну, скільки можна товкти воду в ступі ?!.

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-Пане Зеленський! Яких тобі іще меседжів треба від Путіна?
Президент Росії Володимир Путін не буде обговорювати з українським президентом Володимиром Зеленським питання війни і миру на Донбасі, оскільки Москва не є стороною цього конфлікту, заявив прес-секретар російського лідера Дмітрій Пєсков 13 вересня.
“Справа в тому, що ми не можемо обговорювати питання внутрішньоукраїнського конфлікту. Росія не є стороною цього конфлікту. Тут нічого не змінилося, ми це неодноразово повторювали на різних рівнях”, – цитують Пєскова міжнародні ЗМІ.
Крім того Пєсков заявив, що зустріч президентів Росії і України неможлива, якщо Київ планує порушувати на переговорах питання приналежності Криму.
“Звісно, обговорення питання Криму не є можливим взагалі. Тому таке формулювання фактично ставить під сумнів гіпотетичну можливість проведення такої зустрічі двох президентів”, – заявив Пєсков, коментуючи інформацію, що Україна хотіла б обговорити питання приналежності Криму на можливих переговорах.
Нагадаю! Учора, в недільному ефірі телеканалу “Дом” прес-секретар Зеленського Сергій Нікифоров заявив, що український лідер готовий зустрітися з Володимиром Путіним на “нейтральній території, або на лінії розмежування” і одним з головних питань можливої зустрічі президентів назвав питання “окупації Росією окремих територій України”.
На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять та костюм
 
 
 
 
 
 
 

peredplata