Усик віддав Джошуа чемпіонські пояси після бою.

 
 

Олександр Усик став тільки третім українським чемпіоном світу з боксу у важкій вазі. Непереможний українець відібрав титули WBO, WBA, IBF, IBO в британця Ентоні Джошуа.

Чому Усик повернув титули Джошуа

Відразу після поєдинку 34-річному Усику довелося тимчасово попрощатися з титулами. Українець завітав до роздягальні Ентоні Джошуа та повернув титули британському боксеру.

Усик сенсаційно побив Джошуа у феєричному поєдинку і відібрав чемпіонські титули

 

Відео з роздягальні Джошуа у своєму інстаграмі опублікував Сергій Лапін, тренер Усика.

Під час зустрічі з українцем Джошуа сказав “Скоро побачимося”, на що Усик відповів взаємністю. Таким чином британець натякнув на реванш.

Усик віддав титули Джошуа, тому що для українця пошиють нові чемпіонські пояси. Водночас титули, які Джошуа виставив на кін у поєдинку з Усиком, залишаться у британця на згадку.

Олександр Усик декласував Ентоні Джошуа: відео історичного бою

Усик переміг Джошуа: що відомо

  • Зустріч боксерів відбулася у ніч з 25 на 26 вересня у Лондоні на переповненому стадіоні Тоттенхем. Поєдинок відвідало понад 60 тисяч глядачів.
  • Олександр Усик дещо сенсаційно здобув перемогу одноголосним рішенням суддів. Українець повністю нейтралізував сильні сторони суперника та забрав останні раунди бою.
  • Після перемоги Усик розридався у ринзі та станцював гопак.
  • Олександр тільки третій після братів Кличків український чемпіон світу у важкій вазі. Також Усику вдалося стати третім боксером в історії, який виграв чемпіонські титули у крузервейті та хевівейті.

Автор: Михайло Гема

peredplata