У Чернівцях розпочинається місячник санітарної очистки та благоустрою міста

Департамент житлово-комунального господарства та управління контролю за благоустроєм міста міської ради організовують  з 25 вересня по 01 листопада проведення місячника санітарної очистки та благоустрою міста: прибережних смуг річок і водоймищ, доріг і вулиць, парків, скверів, цвинтарів, ринків, дитячих та спортивних майданчиків, підвалів, горищ житлових будинків, контейнерних майданчиків, зупинок громадського транспорту, прибудинкових територій і громадських криниць, територій підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Міськекомунальнепідприємство “Чернівціспецкомунтранс” під час проведенняосінньогомісячника буде приймати транспорт зісміттям на міськесміттєзвалищевідуправителів, ОСББ, ЖБК, ЖБТ і приватнихпідприємств, якіздійснюють управління житловим фондом міста та військовоїчастини А2582, безкоштовно.

До участі в проведенніосінньогомісячникасанітарної очистки та благоустрою міста залучаютьсяпідприємства, установи, незалежновід форм власності, навчальнізаклади, закладиохорони здоров’я, громадськіорганізації, орендарів, ОСББ, ЖБК,ЖБТ та населення.

Керівникивиконавчихорганів  міської ради, комунальніпідприємства, переможціторгів через систему “Прозоро” з прибирання міста до 04 листопада 2020 року  повиннінадатиінформацію про результатипроведенняосінньогомісячникасанітарної очистки та благоустрою міста управлінню контролю за благоустроєм міста для узагальнення та інформування  міської ради в  термін до 08 листопада 2020 року.

Управління контролю за благоустроєм міста міської ради, спільно з депутатами міської ради та представниками засобів масової інформації будуть проводити рейди-перевірки з виконання місячника. До керівників, якінехтують цими питаннями, будуть застосовані передбачені чинним законодавством заходи адміністративногов пливу.

 

peredplata