Буковина на війні вже втратила 5 своїх синів

Ми продовжуємо втрачати героїв, кращих синів України, які поклали за неї життя.
Сьогодні Буковина прощається з воїнами військової частини А2582, які загинули в запеклому бою проти російського окупанта.

Солдат Іван ГАЙ проходив службу на посаді гранатометника десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти. В останню путь воїна, якому цього річ виповнилося 20 років, проведуть 9 березня об 11:00 в його рідному селі Романківці, що на Сокирянщині.

Солдат Марин МЕЛЬНИКОВ, гранатометник десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти. Уродженця села Ванчиківці, що на Новоселиччині, 1999 року народження, поховають в рідному селі 9 березня о 10:00.

Молодший сержант Костянтин ГЕРМАН проходив службу на посаді командира десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти. В останню путь воїна, якому мало виповнитись 30 років, проведуть в рідному селі Нижні Станівці, 9 березня о 13 годині.

Солдат Максим ЗАЛЕВСЬКИЙ проходив службу на посаді стрільця – помічника гранатометника десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти. Прощання з 32-річним воїном відбудеться 9 березня о 12:00 в його рідному місті Чернівцях на Центральному кладовищі.

Молодший сержант Андрій ЧЕТВЕРІКОВ, уродженець Харківщини, був командиром десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти. Прощання з 21-річним воїном відбудеться 9 березня о 12:00 в Чернівцях на Центральному кладовищі.

Ніколи не забудемо і не пробачимо московській орді жодного полеглого воїна. За кожного помстимося!

Вічна пам’ять і слава Героям!
Глибокі співчуття рідним, близьким та побратимам.

peredplata