Жінці, яка намагалась перевезти чоловіка через держкордон у бебі-боксі загрожує тюрма

Повідомлено про підозру жительці Миколаївщини, яка намагалась незаконно переправити цивільного чоловіка за кордон у бейбі-боксі.

Про це інформує Чернівецька обласна прокуратура.

За процесуального керівництва Дністровської окружної прокуратури повідомлено про підозру 40-річній громадянці України, яка намагалась незаконно переправити свого цивільного чоловіка через держкордон (ч. 1 ст. 332 КК України).
За даними слідства, 16 березня 2022 року жителька Миколаївщини, достовірно знаючи що в умовах воєнного стану чоловікам віком від 18 до 60 років заборонено покидати межі України, намагалася незаконного переправити свого цивільного чоловіка до Молдови через МПП «Росошани» у Дністровському районі Чернівецької області. Кордон сім’я перетинала на власному автотранспорті. При огляді машини прикордонники виявили “бебі-бокс” у якому переховувався 37-річний військовозобов’язаний громадянин України. На нього складено адмінпротокол. Його цивільній дружині загрожує кримінальна відповідальність.
Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснюють слідчі Дністровського районного відділу поліції ГУНП у Чернівецькій області.

peredplata