Володимир з Краматорська привіз сім’ю до Чернівців, а сам пішов захищати країну

Лави військових частин продовжують поповнювати захисники з усіх регіонів країни, додаючи міці нашому славному війську в боротьбі з російським окупантом.
 
Відтак, з Буковини в складі команд, які вирушають на підкріплення фронтовикам, є як наші краяни так і чоловіки з інших областей.
 
Рятувати воїнів під час бойових дій поїхав Олександр з Харківщини. Він, як і інші свідомі чоловіки, здатні боронити країну, став на облік в Чернівецькому терцентрі комплектування та був призваний на військову службу.
 
Олександр має дві вищі освіти, працював маркетологом у фінансовій кампанії. Наразі доводиться застосувати навички медичного працівника. Зізнається – ніколи б не міг повірити, що прийде час рятувати життя військових та мирних жителів від бомбардувань та куль російської армії.
 
Володимир працював в автомобільній сфері в Краматорську, допоки окупанти не знищили його дім та бізнес. Привіз сім’ю в Чернівецьку область, а сам пішов воювати.
 
«Роблю, те що маю робити, бо це мій обов’язок, – каже чоловік, – Певен, мій півторарічний син, хоч і не сказав, та мабуть подумав, що це краще, що я зараз можу зробити. Коли подорослішає – розповім йому, чому поїхав і що робив, аби для нього здобути перемогу».
 
Буковинець Андрій до широкомасштабної війни працював терапевтом в одній з районних лікарень. До територіального центру комплектування прийшов добровільно. За допомогою небайдужих та волонтерів, зібрав з собою чималий запас медикаментів та обладнання.
 
Шана кожному, хто сьогодні виконує священний обов’язок та захищає Батьківщину.
 
Разом переможемо! Слава Україні!
Джерело: Чернівецький облвійськкомат

peredplata