Окупанти у селі біля Бучі жили на дачі Олега Скрипки: музикант показав пограбований будинок

Мародери забрали багато чого, але залишили найдорожчеУкраїнський музикант, лідер гурту “Воплі Відоплясова”

Олег Скрипка розповів, що російські загарбники жили на його дачі у селі Козаровичі під Києвом. Вони пограбували будинок, насмітили, а коли тікали, то забули забрати шкарпетки та квашені огірки.

Детальніше про це артист розповів на своїй сторінці в Instagram. Він уточнив, що росіяни вкрали навіть матрац зі спальні, проте найцінніше вони таки залишили – картину українського художника Анатолія Криволапа, яка коштує значну суму. Її Олег Скрипка отримав у подарунок.

“Орки – мародери у селі Козаровичі, що біля Бучі, вломились і жили на моїй дачі. Насмітили і пограбували. Так швидко тікали, що забули шкарпетки і квашені огірки, які теж вкрадені. Я живу на дачі тільки влітку, і найцінніше, що там було – картина дуже відомого художника і мого друга Анатолія Криволапа. Картину він мені персонально подарував. Вони вкрали якусь фігню, а безцінні шедеври для них не цікаві. Все можна відбудувати. Головне, щоби ворог навічно пішов з нашої землі. Ми запануємо у своїй сторонці. Все буде Україна! І величезна вдячність нашим воякам, що боронять нашу землю!” – поділився виконавець.

Нагадаємо, раніше Олег Скрипка присвятив захисникам України пісню-кричалку. У такий спосіб співак вирішив підбадьорити український народ.

“Шановне Українське Вояцтво! Звитяжне Козацтво! Волонтери та волонтерки! Українці – україночки та все прогресивне людство! Слава вам! Ви нищите ворога всім фронтам! Та наближаєте той час, як світ очиститься від цього хибного протуберанця історії. Вуаля, на ваше озброєння пісенька кричалка.Слава Україні! Героям Слава! Російський корабель…Гасла – відомі всьому світові, а нам вже рідні. Тож будемо незламні духом та невпинно направляємо потвор тим курсом, на який вони заслуговують. Перемога з нами!” – написав музикант.

  • Тим часом актор Віктор Стороженко показав, що окупанти-мародери крадуть у селах. У розбитій українськими військами ворожій техніці він виявив дитячі іграшки, конструктори, рибальські снасті та інші предмети, що розкривають всю дріб’язковість загарбників.
  • Співак Тамерлан показав зруйнований будинок дитинства у Бородянці. Учасник дуету “Тамерлан і Альона” вражений побаченим.

peredplata