Путіна «прибере саме життя», а росія розвалиться, – Олексій Данілов

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що після відходу влади володимира путіна і розвалу росії необхідно позбавити цю територію зброї, у тому числі і ядерної. 

Про це він сказав в інтерв’ю для 24 каналу, оприлюдненому у суботу, 28 травня, інформує «Кореспондент».

Як зазначив Данілов, «путіна прибере саме життя».

«Це буде 100%. Я вже казав не раз, що це буде за нашої пам’яті. Також і росія розвалиться за нашої пам’яті», – сказав він.

На його думку, росія не зможе зберегтися, «бо це штучне утворення».

«Це відбудеться. Ми дуже хотіли б, щоб це сталося “вчора”, але ще потрібно трохи почекати», – додав він.

Він вважає, що потрібно провести ядерне роззброєння росії, оскільки дуже небезпечно залишати країну з ядерним озброєнням, яка може поводитися так, як вона вважає за потрібне, нехтуючи законами, ООН та всіма правилами та нормами, які сьогодні є.

«Це дуже небезпечно. Якщо хтось вважає, що там не з’явиться інший путін, то, повірте, я вже казав, їх там страшенно багато охочих стати путіним», – сказав секретар РНБО.

Він нагадав, що є країни, які ніколи в житті ні на кого не нападали, а є держави, які постійно живуть у нападі на інші країни.

«Росія одна з тих, хто перебуває в постійному нападі на інші держави. Постійно пхають ніс і роблять замах на чужі території», – наголосив він.

Нагадаємо: днями Данілов заявив, що росія змінює тактику і планує дестабілізувати ситуацію в Україну через російську агентуру, яка маскується під національних патріотів України.

peredplata