Десантник Ілля та три його рідні брати з Буковини захищають Батьківщину в складі ДШВ ЗС України

Це командир десантно-штурмового відділення на ім’я Ілля. Мужній й загартований в боях десантник воює в лавах тактичної групи 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ. Чоловік показує свою улюблену зброю – 40 мм, шести зарядний гранатомет M32, яким він нещодавно наніс суттєві ураження противнику.

– Дуже добра річ для ближнього бою. Ворог почав штурмувати наші позиції. Бронетехніка пішла, піхота, – пригадує досвідчений десантник. Дистанція була до 100 метрів й я почав відстрілюватись з укриття. Й цей “красунчик” дуже допоміг нищити ворогів, – розповідає Ілля.

Він мобілізований доброволець з Буковини. З перших днів повномасштабної російської агресії, чоловік полишив свою роботу в будівельному бізнесі й став до лав війська. Його підрозділ вів бойові дії на півдні, а зараз боронить схід України від російських загарбників. Разом з Ільєю, в лавах Десантно-штурмових військ ЗС України служать три його рідні брати.

– Один з моїх братів отримав важке поранення в боях. Тоді, мені вдалося винести його на собі. Евакувати, – пригадує Ілля. Лікарі його стабілізували. Зараз він йде на поправку. Ще два племінники так само, як й ми пішли до армії й пишаються цим, – продовжує свою розповідь наш герой.

З 2015 по 2016 роки цей воїн так само боронив суверенітет та територіальну цілісність нашої Батьківщини в лавах українського десанту. Молодший командир впевнений у нашій Перемозі та нищівній поразці окупаційних військ.

Смерть російським окупантам! ДШВ – Завжди Перші! Слава Україні!🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Джерело: Служба зв’язків з громадськістю Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України

peredplata