У Чернівцях відбудеться благодійний концерт PlayForUA на підтримку ЗСУ

14 липня у Чернівцях відбудеться благодійний концерт PlayForUA на підтримку ЗСУ. До нас зі Львові приїдуть музиканти, які зіграють твори найвиконанішого у світі композитора Арво Пярта.

“Для композитора Арво Пярта делікатна природа звуку є найбільшою цінністю. Стиль його музики – неповторний «тінтінабулі» – «дзвіночки», або як сам Пярт визначив: «втеча в добровільну бідність». Про його крихітну батьківщину Естонію більшість фанатів музики Арво Пярта ніколи й не чули. Але саме він сьогодні вчить нас радіти життю, красі природи та тішитися кожним звуком.
Музика Пярта найчастіше виконувана в цілому світі вже ціле десятиліття. В чому його секрет? В його сакральному мінімалізмі, в магії, яку не можна передати словами, це потрібно тільки чути. І бажано наживо.
Нам дуже приємно відвідати Чернівці із цим благодійним концертом, ми підготували для вас цікаву та насичену програму з творів Арво Пярта, яку ми вже двічі відіграли у Львові з неймовірними аншлагами. Сподіваємося, що і вам вона прийдеться до вподоби.
Пропонуємо вам поєднати корисне із приємним, адже всі зібрані кошти підуть на підтримку ЗСУ. Наразі ми збираємо кошти на купівлю квадрокоптерів для армії. Тож, чекаємо на вас!”, – розповів організатор концерту Герман Гошкадор.

У концерті братимуть участь:

Олена Мацелюх – орган

Меланія Макаревич – фортепіано

Анжела Приходько – скрипка

 

Де: Зал органної та камерної музики Чернівецької обласної філармонії

Коли: 14 липня

О котрій: 18:30

Вартість квитка: 120 – 200грн

 

Відеозапрошення: https://youtu.be/ZfIzA8yyeXM

Посилання на відеозапрошення, файл у форматі mp4: https://fex.net/uk/s/3ev3exf

Подія у Фейсбуку: https://www.facebook.com/events/557063025890977

Придбати електронні квитки: https://chernovtsy.karabas.com/arvo-pyart-blagodijnij-koncert-playforua

Наш подкаст про Арво Пярта для загального ознайомлення: https://youtu.be/_rFyAVgkjDA

Про саму благодійну акцію (серію концертів) PlayForUAhttps://md-eksperiment.org/post/20220624-playforua-yak-pidtrimati-nash-proekt

Довідки за телефоном: 066 16 70 488 (Герман)

peredplata