У Каховці підірвали автомобіль «кримінального авторитера» Юхима

У Каховці повідомляють про підрив автомобіля кримінального авторитету та колаборанта Віталія Єфименка. Про це повідомляє Telegram-канал «Ху*вий Херсон».

Повідомляється, що на Херсонщині у місті Каховка невідомі підірвали авто колаборанта Єфименка Віталія – місцевого кримінального авторитету на прізвисько Юхим, який тісно співпрацює з окупантами та обіцяв розправу над проукраїнськими жителями регіону.

«Вчора Юхим на власні очі побачив, як виглядає феєрверк усередині власної машини. Попередньо доставлено до лікарні. Є надія, що не виживе. Від моментального влучення в двохсоті врятувало лише те, що автомобіль був броньованим. Після вибуху авто йде у металобрухт», – пишуть у повідомленні.

Пізніше  додали, що поранення у зрадника є мінімальними.

Нагадаємо, у сформованій окупантами «військово-цивільній адміністрації» Херсонської області 11 липня заявили про спробу ліквідувати ватажка цієї організації Володимира Сальдо.

Також у Запорізькій області скоєно замах на голову окупаційної адміністрації Мелітопольського району Андрія Сігуту.

Нагадаємо, як у Херсоні підірвали автомобіль начальника виправної колонії №90 Євгена Соболєва, який перейшов на бік окупантів. 22 червня стало відомо, що у Голій Пристані підірвали автомобіль Daewoo Lanos, який міг належати Олексію Ковальову. Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов підтвердив інформацію про вибух машини нардепа-зрадника Олексія Ковальова на Херсонщині.

30 червня зрадник Ковальов уперше після замаху з’явився на пропагандистському ресурсі.

24 червня у тимчасово окупованому Херсоні вибухнув ще один автомобіль – повідомлялося про загибель колаборанта Дмитра Савлученка.

7 липня у Новій Каховці ліквідували поліцейського-зрадника Сергія Томку. Ліквідований у Новій Каховці колаборант працював у керівництві окупаційної «поліції» та проводив репресії.

peredplata