Окупант жорстоко катував українця

Російські пропагандисти виклали в соцмережах відео вбивства українського військовополоненого. На опублікованих кадрах російський окупант відрізає геніталії українському воїну канцелярським ножем. Особу самого ката в соцмережах оперативно встановили.
Старший радник Гельсінської комісії при Конгресі США Пол Массаро закликав дати Україні далекобійні ракети ATACMS, які здатні точно вражати цілі на відстані від 165 до 310 км, та сучасні танки на тлі звірячого вбивства українського військового.
Як написав Массаро у Twitter, воєнні злочини РФ є “образою для всього людства” і додав: покінчити з російським злом можна лише перемогою України.
“Огидне зло, чинене російськими окупантами. Більше жодних затримок. Допоможіть Україні покінчити з цим. Варварство та розпуста російських загарбників викликають огиду. Кастрація, вбивства, зґвалтування, вбивства дітей, зрівнювання міст із землею. І безмежне зло. ATACMS і танки. Дайте їм усе. Все, що їм потрібно, щоб покінчити з цим злочином проти людства”, – написав Массаро.

peredplata