На Буковину з Румунії передали 30 палет чистої мінеральної води для потреб Сил оборони в Луганській, Донецькій та Миколаївській областях

Власник компанії «AQUA Carpatica» Жан Валвіс (Jean Valvis) вже не вперше висловлює свою підтримку українцям, надаючи чисту мінеральну воду для потреб підрозділів Сил оборони України.

Вантажівку із сусідньої Румунії із 30 палетами води зустріли на кордоні співробітники ГУНП в Чернівецькій області та здійснили супровід вантажу.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

Від початку повномасштабного російського вторгнення компанія «AQUA Carpatica» неодноразово поповнювала запаси води в регіонах, які постраждали від військових дій агресора.

Коли ворог цілеспрямовано знищує нашу країну, влаштовує екологічну катастрофу та погрожує радіаційною небезпекою, запас чистої питної води стає на вагу золота. Вантаж води від благодійників насамперед призначений для потреб підрозділів Сил оборони України у східних областях – Луганській, Донецькій та Миколаївській.

Ми вдячні румунським партнерам за небайдужість і підтримку в нашій боротьбі за життя в незалежній, суверенній державі. Ми обов’язково переможемо! Все буде Україна!

 

 

 

peredplata